Wybór punktu może pokazać ostatni Paczkomat zapisany przez klienta jako osobną opcję, przez co ten Paczkomat może ponownie trafić do finalizacji zakupu.
Zapytaj klienta, czy wybrał opcję z zapisanym Paczkomatem, która pokazuje etykietę, dwukropek i nazwę Paczkomatu.
Poproś klienta, aby ponownie otworzył wybór punktu i zamiast opcji z zapisanym Paczkomatem wybrał zwykłą opcję odbioru. Otworzy się mapa.
Poproś klienta, aby wybrał na mapie odpowiedni Paczkomat.
Aplikacja zapisze ten Paczkomat dla zamówienia i zastąpi poprzednio zapamiętany Paczkomat.
Jeśli zamówienie zostało już złożone, zobacz Dodaj wybór punktu odbioru do stron podziękowania i statusu zamówienia.
Aby sprawdzić całą ścieżkę klienta, przeczytaj Co widzi Twój klient od koszyka do Paczkomatu.
Jeśli potrzebnego Paczkomatu nie ma na mapie, zobacz Sprawdź, dlaczego Paczkomatu brakuje w wyborze punktu.
Coś nie działa? Otwórz czat w prawym dolnym rogu aplikacji, a pomożemy Ci to ustawić.